Stavebný veľtrh Coneco 2016

CONECO 2016: Nový systém zvárania okenných profilov

Inovatívny systém zvárania okenných profilov prezentoval Ing. Tomáš Pecko, majiteľ spoločnosti Ekoprofil. Technológia sa volá InvisibleWeldZone – neviditeľná zóna zvaru. Ide o špeciálny systém zvárania, ktorý podľa slov Tomáša Pecka nemá na Slovensku konkurenciu.

Výstava plastových okien

Vďaka patentovanej technológii je zvar až štvornásobne dokonalejší a okenný profil nie je potrebné po zvarení frézovať. Hlavnými výhodami sú vysoká estetická a úžitková hodnota a jednoduchšie čistenie. Okrem okien, najnovšie doplnených o profil Deceuninck, sa firma zameriava aj na predaj vonkajšej tieniacej techniky ako rolety, žalúzie, screeny a pergoly.

„Nový systém riadenia žalúzií TaHoma® od výrobcu Somfy umožňuje ich ovládanie cez mobilnú aplikáciu. Žalúziu, ale aj napríklad markízu, či vykurovací systém si viete pohodlne ovládať a kontrolovať cez internet,“ popísal produkt pre inteligentné bývanie T. Pecko. Ďalšou novinkou, ktorá pribudla do portfólia firmy je terasový systém Perwood, ktorý spája najlepšie vlastnosti dreva s PVC.

Zárukou estetickej úrovne je prírodný vzhľad, vďaka obsahu PVC je materiál zase trvanlivý, s minimálnymi nárokmi na údržbu. Sortiment, ktorý dopĺňajú interiérové dvere DRE svedčí o tom, že v Ekoprofile nechcú, aby od nich zákazníci odišli len s oknami, ale našli si u nich aj iné produkty, s ktorými budú spokojní.

13. marca 2017